пʼятниця, 30 березня 2007 15:32

Бразильського форварда Веллітона в "Динамо" не буде

Бразильський клуб "Гойас" відхилив пропозицію київського "Динамо", що планувало купити форварда Веллітона, 20 років, за 5 мільйонів доларів, повідомляє www.dynamomania.com.

Бразильська команда сподівається в кінці року отримати за гравця більше 5,5 мільйонів євро. Президент "Гойаса" Педро Гуларт повідомив, що він вже третій раз відхиляє пропозицію про продаж Веллітона і що клуб не має наміру втрачати одного з кращих футболістів за суму, що не влаштовує його.

- Ми отримали пропозицію через агента Фабіо Голено, але воно нас не влаштовує. Нам потрібні футболісти, щоб боротися в чемпіонаті Бразилії за високі місця, тому не збираємось розлучатися з гравцями за дуже низьку ціну", - повідомив Гуларт.

З словами президента бразильського клубу, око на Веллітона поклали у Швейцарії та Франції, але не уточнив, які саме суми пропонували за футболіста.

За інформацією джерел, близьких до клубу, ціна Веллітона в кінці року може піднятися до 7 мільйонів євро.

Тим часом, сам Веллітон перебуває в очікуванні трансферу: "Одного прекрасного дня я піду. Звичайно, опинитися в європейському клубі мрія будь-якого гравця. Адже кар"єра футболіста коротка і приблизно за десять років я повинен добитися фінансової незалежності. Але треба спокійно чекати і сподіватися на успішне завершення переговорів, результат яких повинен влаштувати і мене, і клуб".

Зараз ви читаєте новину «Бразильського форварда Веллітона в "Динамо" не буде ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути