вівторок, 28 серпня 2007 13:20

Бразилія готова прийняти чемпіонат світу з футболу 2014 року

Президент Бразилії Луіс Інасіо Лула да Сілва прийняв комісію Міжнародної федерації футболу (ФІФА), члени якої приїхали інспектувати футбольну інфраструктуру країни - єдиного кандидата на проведення чемпіонату світу 2014 року, повідомляє www.news.sportbox.ru.

На зустрічі, яка відбулася в будинку уряду, був присутній також президент бразильської конфедерації футболу Рікардо Тейшейра. За його словами, президент Лула заявив:

- Якби це залежало тільки від нього, то Бразилія вже отримала б право проводити чемпіонат світу. І якщо ФІФА довірить країні це право, то підготовчі роботи почнуться негайно.

- Я переконаний, що делегати ФІФА знаходяться під враженням від нашої презентації, - сказав вже сам Тейшейра. - Але, не дивлячись на те, що Бразилія - єдиний кандидат, це зовсім не означає, що ми вже точно є господарями ЧМ-2014. Головне - не наробити помилок.

Крім столиці країни Бразіліа, комісія відвідає в найближчий день міста Ріо-де-Жанейро, Біло Орізонте, Сан-Паулу і Порту Алегре.
Зараз ви читаєте новину «Бразилія готова прийняти чемпіонат світу з футболу 2014 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути