Ексклюзиви
понеділок, 13 жовтня 2008 13:37

Бразилія дочекалася голів від Кака та Адріано: ФОТО розгрому Венесуели
12

Збірна Бразилії з футболу на виїзді розгромила Венесуелу з рахунком 4:0 в матчі відбірного турніру чемпіонату світу 2010 року. У складі бразильців дубль зробив форвард англійського "Манчестер Сіті" Робіньйо. По разу відзначилися півзахисник "Мілана" Кака і нападаючий "Інтера" Адріано.

ФОТО: Reuters


Кака, який не виступав за збірну 11 місяців, відкрив рахунок на шостій хвилині зустрічі. Через чотири хвилини Робіньйо подвоїв перевагу бразильців.


На 19-ій хвилині після гола Адріано рахунок став розгромним. У другому таймі Робіньйо встановив остаточний результат.


Збірна Бразилії виграла 18 з 19 останніх матчів проти Венесуели. Венесуельці зазнали четвертої поразки поспіль у відбірному турнірі ЧC-2010.

Інші лідери південноамериканської кваліфікаційної зони також здобули перемоги в своїх матчах. Парагвай на виїзді з мінімальним рахунком обіграв Колумбію, а Аргентина на своєму полі перемогла Уругвай (2:1).

Після дев"яти матчів перше місце в південноамериканській зоні відбірного турніру займає Парагвай з 20 очками. У Бразилії і Аргентини - по 16 очок. На четвертій позиції чилійці з 13 очками. Путівки на ЧС отримають чотири кращі збірні.

Лента.Ру

Зараз ви читаєте новину «Бразилія дочекалася голів від Кака та Адріано: ФОТО розгрому Венесуели». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути