Ексклюзиви
понеділок, 26 березня 2007 11:33

Брайант не зміг побити рекорд Чемберлена

 

Феноменальна серія Кобі Брайанта, 28 років, у ході якої лідер "Лейкерс" набирав 50 і більше очок в 4-х матчах підряд, урвалася в ніч на понеділок в каліфорнійському дербі з "Голден Стейт", інформує Євроспорт.

Проте, не дивлячись на завершення серії Брайанта, "Лос-Анджелес" на домашньому паркеті "Стейплз Центру" зміг вирвати перемогу у сусідів по Тихоокеанському дивізіону з рахунком 115:113. Таким чином, "озерні" продовжили свою безпрограшну серію до 5 ігор підряд. Цікаво, що до цього "Лейкерс" програли в 7 поєдинках поспіль.

Атакуючий захисник господарів Брайант в зустрічі з "Уорріорз" записав в свій актив "лише" 43 очки і 9 підборів.

У чотирьох попередніх матчах Кобі набирав двічі по 50 балів, 65 і 60 очок. У історії НБА Брайант не зміг побити лише досягнення легендарного центрового "Філадельфії" і "Лейкерс" Уілта Чемберлена, який в грудні 1961 року набирав 50 очок і більше в 7 іграх поспіль.

Чемберлену належить ще один "вічний" рекорд НБА - 100 очок в одному матчі, який він встановив 2 березня 1962 року в поєдинку між "Філадельфією" і "Нью-Йорком".

Проте, не дивлячись на те, що серія Брайанта урвалася на позначці в 4 зустрічі, сам баскетболіст не був засмучений цим фактом.

- Ні, що ви! Я завжди говорив, що Уілт давно вже сприймається не як жива легенда баскетболу, а як герой знаменитої комп"ютерної гри. Для мене величезна честь стояти з ним в одному ряду й те, що мене порівнюють з таким великим Гравцем, - сказав Брайант .

Зараз ви читаєте новину «Брайант не зміг побити рекорд Чемберлена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути