Ексклюзиви
четвер, 12 липня 2007 11:03

Боксери Варгас і Майорга побилися на прес-конференції

Вчорашня прес-конференція в Лос-Анджелесі, присвячена майбутньому поєдинку 8 вересня між двома екс-чемпіонами світу в першій середній вазі Фернандо Варгасом і Рікардо Майоргою, закінчилася бійкою між майбутніми супротивниками.

Після того, як обоє боксерів заявили про те, з яким нетерпінням вони чекають майбутнього поєдинку, Майорга вийшов до мікрофону і став голосно розповідати, як він нокаутує Варгаса і зробить тим самим добру справу його сім"ї, примусивши Варгаса завершити боксерську кар"єру. Промова Майорги змусила Варгаса піднятися, після чого нікарагуанець наніс йому ляпас. Варгас не залишився у боргу і відповів двома правими прямими в голову.

Інші учасники прес-конференції і охорона зуміли розняти боксерів, які продовжували кричати один на одного, і відвели Майоргу в іншу кімнату. Варгас ще підтвердив, що цей поєдинок стане для нього останнім, незалежно від його результату. Майорга пообіцяв, що після того, як він розправиться з Варгасом, він повернеться в напівсередню вагу, і зустрінеться з будь-ким з діючих чемпіонів світу, в цій вазі, повідомляє allboxing.ru.

Зараз ви читаєте новину «Боксери Варгас і Майорга побилися на прес-конференції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути