Ексклюзиви
пʼятниця, 08 червня 2007 15:08

Блан став головним тренером "Бордо"

 
По інформації Reuters, сьогодні головним тренером "Бордо" призначений колишній захисник збірної Франції, чемпіон миру-1998 Лоран Блан, 42 роки.

Нагадаємо, що на цій посаді 42-річний фахівець змінив бразильця Рікарду Гомеша, що пішов в "Монако". - повідомляє www.sport-express.ru

Лоран Блан (Laurent Blanc) народився 19 листопада 1965 року в Ales.
 
Дебютував за збірну Франції 7 лютого 1989 року в матчі проти Північної Ірландії (0-0). Забив за збірну 16 голів. Лоран Блан був одним з талановитих представників "втраченого покоління" епохи після Мішеля Платіні, і був близький до того, щоб, як багато з них, залишитися без медалей Чемпіонату світу і Європи.

Він брав участь в тому матчі з Болгарією 1993, після якого шлях на Чемпіонат світу 1994 для "Трикольорових" опинився закритий. Але Еме Жаке наполіг на тому, щоб Лоран Блан виступав за збірну. І він разом з Марселем Десайі виконав поставлене завдання.

Лоран став автором Золотого гола в матчі з Уругваєм 28 червня 1998 року на 114 хвилині. На жаль, в матчі з Хорватією він був видалений на 74 хвилині і не зміг взяти участь в тріумфальному для Франції фіналі Чемпіонату світу 1998 року.

Останній матч за "Трикольорових" провів 2 вересня проти збірної Англії на Стад де Франс (1-1).
Зараз ви читаєте новину «Блан став головним тренером "Бордо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути