середа, 31 жовтня 2007 12:02

БК "Одеса" програв пітерському "Спартаку"

Після тривалої паузи баскетбольний клуб "Одеса" повернувся в Європу. Першим суперником української команди став "Спартак" із Санкт-Петербурга.

Одесити впевнено провели дебют зустрічі. Переважно завдяки зусиллям Карванена, Юшкіна та Полторацького гості повели в рахунку і до кінця першої чверті були попереду. Після першої перерви господарі вирвалися вперед 31:25. Юрії Сєліхов, провівши заміни, посилив гру в захисті, що став більш агресивним, що не дозволило суперникам розвинути успіх. 46:43 – з таким рахунком вів "Спартак" після другої 10-хвилинки.

Надалі на майданчику точилася рівна боротьба, але в останній чверті одеська команда дозволила супернику відчути себе вільніше, чим "Спартак" і скористався.

Поразка 76:86 залишає БК "Одеса" шанси на продовження боротьби в єврокубку. Для цього в матчі-відповіді підопічним Сєліхова знадобиться відіграти дефіцит у десять очок. Головний тренер одеситів не втрачає оптимізму і з допомогою вболівальників Південної Пальміри розраховує здобути загальну перемогу, повідомляє Федерація баскетболу України.

Зараз ви читаєте новину «БК "Одеса" програв пітерському "Спартаку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути