четвер, 20 березня 2008 12:59

БК "Будівельник" відмовився від підтримки "горе-вболівальників"

Керівництво київського "Будівельника" прийняло рішення припинити всіляку підтримку групи фанатів басетбольної команди, з яким тісно співробітничали ще з минулого сезону.

- На жаль, незважаючи на гарячу підтримку "будівельників", ці уболівальники проявили себе і як неадекватна публіка, яка не раз "відзначалася" по ходу поточної першості хамськими, а часом і хуліганськими витівками. Останньою краплею, щоб вжити кардинальних заходів, став домашній матч із БК "Одеса", під час якого фанати скандували образливі викрики на адресу сторони суперника, за що клуб піддався штрафу з боку Федерації баскетболу України.

З цього моменту керівництво БК "Будівельник" приймається за формування нового фанатського руху, у який запрошує всіх бажаючих підтримати найтитулованішу команду країни, - говориться в заяві клубу.

БК "Будівельник" оштафували на 2000 гривень за те, що група уболівальників команди під час та після гри з МБК "Одеса" вела себе потворно, а саме викрикувала антисемітські лозунги, виставила заздалегідь підготовленні плакати того ж змісту, а після закінчення гри розбила скло та дзеркало в автобусі БК "Одеса".
 
При неперерахуванні штрафу в зазначений строк майданчик команди суперліги "Київський Будівельник" буде дискваліфікований і домашні ігри будуть проводитися на виїзді.

"Чемпіон"
Зараз ви читаєте новину «БК "Будівельник" відмовився від підтримки "горе-вболівальників"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути