Ексклюзиви
понеділок, 02 червня 2008 13:49

Білоруські міліціонери не відрізнили канадського тренера від шпигуна

Колишній тренер збірної Канади з хокею Уейн Флемінг викликав підозри білоруських міліціонерів, які прийняли його за шпигуна.

Міліція запідозрила Флемінга в шпигунстві після того, як він почав фотографувати асортимент товарів у магазинах Мінська.

57-річний канадський фахівець прибув до Білорусі для переговорів про умови контракту з мінським "Динамо". Якщо Флемінг досягне угоди з клубом, він також увійде до штабу збірної Білорусі як асистент головного тренера Глена Хенлона.

Генеральний директор "Динамо" Володимир Гончаров повідомив, що канадець залишився у захваті від магазинів і захоплено фотографував їх, що і викликало підозри охоронців правопорядку.

Флемінг очолював збірну Канади на чемпіонатах світу 2001 і 2002 років, а також входив в її штаб на Олімпіаді-2002, де канадці посіли перше місце. Також Флемінг працював помічником головного тренера в декількох клубах НХЛ.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Білоруські міліціонери не відрізнили канадського тренера від шпигуна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути