неділя, 11 травня 2008 12:27

Бій Мозлі-Джуда не відбудеться

Батько і тренер колишнього абсолютного чемпіона в напівсередній вазі Заба Джуди Хоель Джуда заявив, що поєдинок його сина проти колишнього чемпіона світу в трьох вагових категоріях Шейна Мозлі не відбудеться.

Цей бій повинен був пройти 31 травня, проте Джуда пошкодив праву руку і його проведення було вирішено перенести на іншу дату, але, зі слів Хоеля Джуди, дружина і менеджер Шейна Мозлі Джин Мозлі відмовилася призначати нову дату бою, заявивши, що у неї немає інтересу це робити.

"Ми були налаштовані на поєдинок, але вона не захотіла, щоб Шейн бився із Забом, - заявив Джуда-старший. - Як тільки Заб видужає ми готуватимемося і чекатимемо наступної можливості. Golden Boy Promotions і HBO хотіли призначити бій на іншу дату і зробили все, щоб це відбулося, але Джин відмовилася".

Тим часом, ходять чутки, що тепер штаб Мозлі спробує організувати йому бій проти відомого нікарагуанського боксера Рікардо Майорги, з яким вони вже вели переговори раніше.

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Бій Мозлі-Джуда не відбудеться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути