Ексклюзиви
середа, 09 січня 2008 10:15

Біденко виступить в андеркарті бою Чагаєв-Скелтон

Український суперважковаговик Тарас Біденко дізнався ім"я свого наступного суперника. Бій Тараса відбудеться 19 січня в андеркарті поєдинку Руслана Чагаєва і Метта Скелтона, а супротивником українця буде досвідчений малієць Сіссе Саліф.

Сіссе Саліфу 36 років і на професійному рингу він з 1998 року. У 32 боях отримав 22 перемоги, 20 разів за допомогою нокауту. 8 разів програв, але лише одного разу достроково. Має прізвисько Крутий С, правша.
Суперник Біденка виходив на ринг проти достатньо відомих боксерів, таких як Туа, Бостіс, Акінванде, правда, всім їм програвав. За останні два роки тричі навідувався до Німеччини, але виграв лише одного разу - нокаутував Ігоря Шукалу, що не є великою заслугою (білорус програв 11 з 12 останніх боїв).

Також на ринг в Дюсельдорфі вийдуть Денис Бойцов (проти Тіаго Васкеса), Володимир Терьошкін (проти Ремігіуса Зіасіса), напівтяж Ігор Міхалкін проти Олександра Дунца і боксер напівсередньої ваги Ян Завек проти Пьєтро Д"Алессіо.

СПОРТ.com.ua
Зараз ви читаєте новину «Біденко виступить в андеркарті бою Чагаєв-Скелтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути