понеділок, 03 березня 2008 19:15

Берт ван Марвейк стане головним тренером збірної Голландії

Берт ван Марвейк стане головним тренером збірної Голландії
Новим головним тренером збірної Голландії з футболу стане Берт ван Марвейк, який в цей час очолює "Фейенорд" з Роттердама. Після чемпіонату Європи 2008 року він змінить нинішнього наставника національної команди Марко ван Бастена, який оголосив на початку грудня 2007 року про бажання залишити роботу.

В понеділок, 3 березня, Федерація футболу Голландії (KNVB) оголосила, що контракт з ван Марвейком, розрахований на два роки, набуде чинності з 1 липня. Що стосується ван Бастена, то він після закінчення Євро-2008 стане головним тренером амстердамського "Аякса".

Берт ван Марвейк, якому 19 травня виповниться 56 років, тренував декілька голландських клубів, зокрема "Фейенорд", з яким в 2002 році виграв Кубок УЄФА. У 2004-2006 роках наставник працював з дортмундською "Боруссією", але не добився великих успіхів. Влітку 2007 року ван Марвейк знову очолив "Фейенорд". Як футболіст він провів один матч за збірну Голландії.

Lenta.Ru
Зараз ви читаєте новину «Берт ван Марвейк стане головним тренером збірної Голландії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути