пʼятниця, 19 вересня 2008 19:56

Бердянськ прийматиме матчі Євро-2012?

Євген Червоненко має намір включити Бердянськ в перелік міст, де проводитимуться футбольні матчі під час чемпіонату.

Напередодні Глава Національного агентства з питань підготовки і проведення в Україні фінальної частини Євро-2012 зустрічався з керівництвом Запорізької ОДА і виступив з ініціативою проведення в Бердянську фінальної частини ігор Чемпіонату Європи по футболу серед уболівальників команд-учасників Євро-2012.

"Я добре знаю Бердянськ, був губернатором Запорізької області на території якої він знаходиться. Це курортне місто, місто розташоване недалеко від Дніпропетровська, де проводитимуться офіційні матчі і при цьому місто з серйозним потенціалом і на побережжі Азовського моря.

Тому я виступив з ініціативою проведення в Бердянську матчів команд уболівальників під час Євро-2012", - заявив Червоненко, відзначивши, що зараз фахівцями агентства, Запорізькою ОДА і Бердянській мерії розробляється комплекс заходів, які необхідно здійснити для того, щоб ця ініціатива була реалізована в 2012 р.

sport.oboz
Зараз ви читаєте новину «Бердянськ прийматиме матчі Євро-2012?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути