середа, 30 квітня 2008 16:31

Бенітес обіцяє відкритий футбол

Наставник "Ліверпуля" Рафаель Бенітес вважає, що у півфінальному матчі-відповіді Ліги чемпіонів з "Челсі", який відбудеться сьогодні, уболівальників чекає відкритий футбол.

- "Челсі" буде змушений атакувати, оскільки цього вимагатимуть його уболівальники, - заявив іспанець. - Не можна піти вдома в глуху оборону і програти у результаті з рахунком 0:1. Уболівальникам це не сподобається. Нам теж треба атакувати, так що всіх чекає відкритий футбол.

Бенітес сподівається, що Фернандо Торрес, який упустив два вірні моменти для взяття воріт у першій зустрічі з "Челсі", виправиться в Лондоні і виведе "мерсисайдців" у фінал Ліги чемпіонів утретє за чотири роки.

- У Фернандо відмінна психологія, він завжди гранично сконцентрований. Його мрія - зіграти у фіналі. Зазвичай у матчах подібного рівня силою міряються гравці високого класу. Ми знаємо, що Петр Чех - блискучий голкіпер, і минулого тижня він не раз врятував свої ворота. Можливо, цього разу буде час Торреса.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Бенітес обіцяє відкритий футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути