Ексклюзиви
середа, 23 травня 2007 16:39

Бенітес мріє, щоб команда знову стала "героєм"

 

Напередодні фінального поєдинку Ліги чемпіонів між "Міланом" та "Ліверпулем", який відбудеться сьогодні, 23 травня у Афінах, о 21 годині 45 хвилин за київським часом, своїми думками щодо майбутніх баталій поділився головний тренер "Ліверпуля" Рафаель Бенітес, 47 років, інформує www.sport-express.ru.

- Марно багато хто думає, що після фіналу дворічної давності проти "Мілана" "Ліверпуль" відчуває себе "ситим", - почав Бенітес. У моїх гравців є відмінний шанс знову стати героями. Крім того, раз вже ми заслужили право бути тут, в Афінах, логічно було б виграти те, за чим приїхали! Я сказав гравцям: ви працювали цілий сезон ради цього матчу і зараз понизити відповідальність просто не маєте права. Зробіть все, що можете, і навіть більше, ніж можете. Якщо виграєте - це буде божественно. Програєте - підете з поля з високо піднятими підборіддями" - сказав Бенітес.

- "Мілан" хочеться обсипати компліментами за його досвід, за майстерність гравців, - продовжив наставник англійського клубу Що може ця команда, всі бачили в півфінальній дуелі з "Манчестер Юнайтед". Якщо італійці і в середу стануть грати так само, нам буде дуже важко. Проте наш плюс в тому, що ми знаємо це і готові до цього. "Ліверпуль" налаштований на контроль за суперником, за м"ячем і вільними зонами. Не думаю, що може повторитися стамбульський тріллер. Але знаю, що будь-яка команда, що забила першою, отримає велику перевагу. Звідси наш план: максимальна концентрація в перші хвилини гри.

- Якщо зараз мені хтось скаже, що ми знову відіграємо відставання в три м"ячі і переможемо, я не стану заперечувати, звичайно. Але, бачить бог, не хочу повторення страждань дворічної давності. Якщо це відбудеться, мені точно знадобиться лікар! - резюмував іспанський фахівець.

На запитання, в чому ж все-таки секрет стабільних європейських успіхів "Ліверпуля", відповідь Бенітеса була такою:

- В тренерському штабі, в людях, які працюють разом зі мною. Вдячний їм за їх гарячі серця і професіоналізм. Ну і гравці у нас відмінні, зрозуміло.

Зараз ви читаєте новину «Бенітес мріє, щоб команда знову стала "героєм" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути