Ексклюзиви
пʼятниця, 13 червня 2008 09:44

Бенхаккер: жоден арбітр не призначив би пенальті в тому епізоді

Головний тренер збірної Польщі Лео Бенхаккер розкритикував англійського арбітра Ховарда Уебба, який призначив пенальті у ворота його команди на останній хвилині компенсованого часу в матчі з австрійською збірною. Івіца Вастіч чітко реалізував одинадцятиметровий, позбавивши поляків перемоги.

"Пенальті був призначений несправедливо. Те, що сталося під час підготовки австрійців до пробиття штрафного удару, нічим не відрізнялося від повсякденної практики, яку ми спостерігаємо в останні п"ять років. Жоден інший арбітр не призначив би пенальті в тому епізоді. Перед стартом турніру ми отримали DVD-диск, в якому детально описувалися дозволені і заборонені методи єдиноборства. Особлива увага була приділена симулянтам, з якими арбітрів зобов"язали боротися. У мене ніколи не було проблем з суддівством впродовж всієї кар"єри. Я просто не можу зрозуміти того, що сталося", - заявив голландський фахівець.

"Я не думаю, що нам вдасться вийти з групи. Дуже прикро, що ми не зможемо продовжити боротьбу, оскільки знаємо, на що здатна ця команда", - завершив Бенхаккер.

Чемпионат.ру
Зараз ви читаєте новину «Бенхаккер: жоден арбітр не призначив би пенальті в тому епізоді ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути