Ексклюзиви
четвер, 08 листопада 2007 16:07

Беккер знов судиться через дочку

Колишній тенісист Борис Беккер хоче отримати опіку над своєю дочкою Анною Ермаковою. Він розкритикував матір Анни, Анжелу, за неправильні, на його думку, методи виховання.

З Анжелікою він судиться вже багато років. У 1999 році у Беккера були з нею швидкоплинні стосунки, у результаті яких з"явилася на світ Анна. Від колишньої дружини Барбари у нього два сини: 13-річний Ноа і 8-річний Еліас.

- З синами у мене є сумісна опіка, а з дочкою немає, - заявив Беккерю. - У мене душа болить від того, як, особливо цього року, мою дочку виставляють на загальний огляд, будь то телевізійні інтерв"ю або дитячі покази мод.

Минулого місяця влада Німеччини навіть оштрафували косметичну фірму, яку прорекламувала семирічна Анна за використання дитячої праці.

У судовій тяжбі з приводу опіки над дочкою мова йде не про піар-кампанії, а про сім"ю Беккерів, підкреслює колишній тенісист:

- Моя дочка заслуговує того, щоб регулярно бачити свого батька. Зокрема він хоче, щоб надалі Анна зустрічала Різдво у Майамі разом з ним і звідними братами.

Напередодні в одному з лондонських судів відбулося слухання справи між Беккером і Ермаковою. Сторони сперечалися в цілому шість годин і у результаті досягли взаємоприйнятної угоди.

newsru.com

Зараз ви читаєте новину «Беккер знов судиться через дочку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути