Ексклюзиви
вівторок, 04 березня 2008 15:03

Бегирістайн: Моурінью і Фабрегаса в "Барселоні" не чекають

Спортивний директор "Барселони" Чіки Бегирістайн відкинув можливість того, що Сеск Фабрегас коли-небудь повернеться в свою колишню команду (якщо говорити про роки юнацтва). Думка про те, то гравець "Арсеналу" знову повернеться до гранатових досить міцно зміцнилося серед любителів футболу, проте Бегирістайн заявив, що його вчинок юності, тобто перехід в англійський клуб, коштував йому повернення до "Барси".

- Коли ти вирішуєш піти з "Барселони", завжди є ризик, що ти більше не повернешся назад, - сказав Бегирістайн. - Якби він залишився, то зараз, як ми і сподівалися, він би вже грав в основному складі. Саме так відбулося з Бояном Кркичем. У нього була віра, і він не поїхав до Англії.

Крім того, Чіки виразив підтримку тренерові команди Франку Райкаарду і спростував постійні чутки про те, що влітку в команду прийде Жозе Моурінью.

- Нам подобається образ клубу, що склався в світі. Ми продовжуємо вірити в Райкаарда. Нам подобається його відношення. Ми хочемо від тренера відповідальності, і вона у нього є. Немає сенсу навіть говорити про Моурінью. Ми працюємо тільки з тим, хто знаходиться в клубі.

"Спорт.com.ua"
Зараз ви читаєте новину «Бегирістайн: Моурінью і Фабрегаса в "Барселоні" не чекають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути