вівторок, 11 серпня 2020 11:34

Батько Лопеса розповів, за яких умов його син битиметься проти Ломаченка

Батько Лопеса розповів, за яких умов його син битиметься проти Ломаченка
Василь Ломаченко має піти на фінансові поступки заради бою проти Теофімо Лопеса. Фото: REUTERS

Батько Теофімо Лопеса хоче, щоб його син отримав більший гонорар за бій проти Василя Ломаченка.

Сторони ведуть переговори щодо проведення поєдинку 3 жовтня, але представників американського боксера не влаштовує сума гонорару за бій.

"Якби бій можна було провести з платою за перегляд, всі б виграли. Не думаю, що квитки - це той фактор, який забирає у нас 2 мільйони доларів. Під час переговорів до коронавірусу нам пропонували 3 мільйони, а тепер хочуть дати тільки 1. Ми втрачаємо 2 мільйони, але мій син сказав, що бій відбудеться.

Коли Люк Кемпбелл бився з Ломаченком, вони дали йому більше, ніж пропонують нам, а Кемпбелл навіть не був чемпіоном, він був обов'язковим претендентом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексчемпіон світу із боксу розкритикував Ломаченка

Поєдинок запланований. Єдина проблема в тому, що вони дають занадто багато грошей Ломаченко. Боксеру, який жодного разу в житті не міг досягти такого рівня, як зараз - заробити більше, ніж раніше.

Він боксер на 2 мільйони, а Top Rank хоче дати йому 3,2-3,4. А нам на 2 мільйони менше. Думаю, вони повинні домовитися, щоб Ломаченко віддав нам трохи своїх грошей, щоб бій відбувся", - сказав Теофімо Лопес-старший в коментарі FDB.

Бій між Василем Ломаченком та Теофімо Лопесом мав відбутися 25 травня, але його перенесли на 3 жовтня через пандемію коронавірусу. Поки контракт між боксерами на проведення поєдинку не підписаний.

Зараз ви читаєте новину «Батько Лопеса розповів, за яких умов його син битиметься проти Ломаченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути