середа, 19 вересня 2007 10:00

Баскетболістів збірної Литви преміювали мільйоном літів

Збірна Литви по баскетболу за бронзові медалі на ЧЕ-2007 і завойованій тим самим путівці на Олімпіаду-2008 отримає премію у розмірі 1 мільйона літів (близько 300 тисяч євро), що майже в шість разів більше традиційних преміальних. Рішення про це ухвалене урядом країни, інформує www.sports.ru.

Ставка преміальних, які повинні були отримати баскетболісти і тренерський штаб, - 15 тисяч літів кожному, а в сумі - 180 тисяч літів. Уряд підвищив її до 50 тисяч літів кожному членові команди, що в сумі складе 1 мільйон літів.

Гроші на премії виділяються департаментом по спорту і з резервного фонду уряду. Символічний чек на 1 мільйон літів під час зустрічі з командою глава кабінету міністрів Гядімінас Кіркілас вручив її капітанові Рамунасу Шишкаускасу, а в президентському палаці глава держави Валдас Адамкус на додаток до "бронзи" ЧЕ-2007 нагородив спортсменів орденами і медалями.
Зараз ви читаєте новину «Баскетболістів збірної Литви преміювали мільйоном літів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути