Ексклюзиви
неділя, 18 квітня 2021 09:40

"Барселона" впевнено виграла Кубок Іспанії

"Барселона" впевнено виграла Кубок Іспанії
"Барселона" виграла перший трофей у цьому році. Фото: Reuters

"Барселона" розгромила "Атлетик" в фіналі Кубка Іспанії-2020/2021 (4:0). Матч пройшов на стадіоні "Олімпіко де Севілья - Ла Картуха" в Севільї.

У першому таймі не було зафіксовано голів, але обидві команди мали відмінні можливості відзначитися. Все найцікавіше сталося вже після перерви.

На 60-й хвилині нападник "Барселони" Антуан Грізманн реалізував вихід сам на сам. Три хвилини потому його одноклубник Френкі Де Йонг подвоїв перевагу, замкнувши передачу Альби.

"Барселона" продовжила домінувати в матчі і змогла забити ще два голи. Дубль оформив Ліонель Мессі. На 68-й і 73-й хвилинах аргентинець двічі впевнено пробивав в лівий кут воріт з меж штрафного майданчика.

На 86-й хвилині Грізманн мав шанс також записати на свій рахунок дубль, але після перегляду епізоду системою VAR взяття воріт було скасовано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий форвард "Реала" обманув "Барселону

Завдяки цій перемозі "Барселона" стала володарем 31-го в своїй історії Кубка Іспанії. Це рекордний показник турніру. Слідом йде "Атлетик", у якого 23 трофея.

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" впевнено виграла Кубок Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути