середа, 13 лютого 2008 15:45

Баррера може повернутися в бокс в поєдинку з Васкесом

Колишній чемпіон світу в трьох вагових категоріях Марко Антоніо Баррера все ще веде переговори з Golden Boy Promotions про можливе повернення на ринг вже в наступні декілька місяців. Баррера оголосив про те, що залишає спорт в жовтні, після того, як програв в 12 раундах Менні Пакьяо.

Виконавчий директор Golden Boy Promotions Річард Шафер розповів, що одним з обговорюваних кандидатів на зустріч з Баррерою став Ісраель Васкес, чемпіон WBC (super bantamweight). Правда, 1 березня у Васкеса запланований поєдинок з Рафаелем Маркесом, і для того, щоб бій з Баррерою був реальним, йому потрібно перемогти. Крім того, йому ще і доведеться піднятися з 122 фунтів до 130.

"Марко Антоніо Баррера зустрічався зі мною кілька тижнів тому і ясно дав зрозуміти, що хоче повернутися і продовжувати боксувати, - сказав Шафер. - Я обговорював з ним деякі варіанти, і Васкес був одним з них. Якщо Васкес справді переможе Маркеса і погодиться перейти в іншу вагову категорію, нас чекає дуже захоплюючий бій".

Спорт.com.ua
Зараз ви читаєте новину «Баррера може повернутися в бокс в поєдинку з Васкесом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути