субота, 12 липня 2008 12:05

Бандити вкрали президента футбольного клубу та його дружину

Міністр внутрішніх справ Болгарії Михайло Міков заявив, що дружина президента футбольного клубу "Літекс" була викрадена. Ця сумна новина стала неприємним продовженням історії з викраданням самого президента команди Ангела Бончева.

Бончев пропав 22 травня. Останній раз його бачили, коли Бончев паркував свою машину поряд з своїм будинком в столиці Болгарії. Як виявилося пізніше, він був викрадений з метою отримання викупу. Бандити звернулися до дружини президента клубу, і та почала збирати гроші. Коли ж необхідна сума для звільнення свого чоловіка була набрана, жінка пішла її віддавати і не повернулася назад.

Самого 47-річного Ангела Бончева знайшли в п"ятницю в столичному районі Княжево. Нещасний знаходився в дуже поганому фізичному стані і був практично на межі розумового розладу. Швидше за все, бандити вирішили відпустити його, отримавши викуп, але не заспокоїлися, і тепер вимагатимуть гроші за дружину президента "Літекса".


Зараз ви читаєте новину «Бандити вкрали президента футбольного клубу та його дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути