Ексклюзиви
субота, 07 лютого 2009 18:05

Бандити вимагають викуп за викраденого арбітра

Бандити вимагають викуп за викраденого арбітра

Злочинці, які викрали на автотрасі в Каспському районі футбольного арбітра, вимагають викуп за його звільнення. Цю інформацію підтвердили представники місії спостерігачів Євросоюзу в Грузії (МСЄС), що беруть участь в переговорах зі звільнення арбітра.

Згідно наявної інформації, викрадений знаходиться на контрольованою південо-осетинською стороною території. Представники МСЄС відзначили, що "працюють над питанням звільнення арбітра, і з цією метою проводять зустрічі по обидві сторони адміністративної межі Південної Осетії".

В той же час стало відомо ім"я викраденого. Ним виявився арбітр національної категорії Малхаз Беуклішвілі, повідомляє gazeta.ru з посиланням на ІТАР-ТАРС.

Як gazeta.ua писала раніше, в суботу на автотрасі в Каспському районі на сході Грузії "четверо озброєних осіб в цивільному одязі напали на автомашину "Мерседес", в якій знаходилися двоє арбітрів і один делегат, які їхали на матч чемпіонату Грузії з футболу". Зловмисники побили делегата матчу і одного з арбітрів, іншого викрали.

Зараз ви читаєте новину «Бандити вимагають викуп за викраденого арбітра ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути