Ексклюзиви
неділя, 12 вересня 2010 18:41

Баллак пропустить шість тижнів через перелом

Баллак пропустить шість тижнів через перелом
Капітан леверкузенського "Байєра" Міхаель Баллак пропустить шість тижнів через перелом великої гомілкової кістки, який він отримав у суботньому матчі чемпіонату Німеччини проти "Ганновера", повідомляє офіційний сайт "Байєра".

Футболіст залишив поле на 30-й хвилині зустрічі. Медичне обстеження, проведене після гри, підтвердило перелом, і тепер 33-річного хавбека чекає тривалий період відновлення.

Таким чином, Баллак пропустить не тільки найближчі ігри клубу в бундеслізі і Лізі Європи, але і матчі за національну збірну Німеччини, куди він прагнув повернутися після відсутності на чемпіонаті світу через травми.

Баллак у період з 2002-2006 рік виступав за мюнхенську "Баварію", зіграв 107 матчів і забив 44 голів. Потім півзахисник перебрався в лондонський "Челсі" (105 матчів, 17 голів). У національній команді Німеччини Міхаель з 1999 року зіграв 98 матчів і забив 42 голи.
За матеріалами РИА Новости
Зараз ви читаєте новину «Баллак пропустить шість тижнів через перелом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути