субота, 12 червня 2021 10:05

Азербайджан не пускає на Євро російських коментаторів

Азербайджан не пускає на Євро російських коментаторів
Костянтина Генича не пустили в Азербайджан. Він порушував закони. Фото: ВКонтакті

Два коментатора з російського "Матч ТВ" не змогли потрапити на матчі чемпіонату Європи в Баку, оскільки раніше відвідували окупований Карабах

Вчора Росія відмовила в акредитації німецькому журналісту телеканалу WDR Роберту Кемпе за запитом російської влади. Напередодні Євро Кемпе робив матеріал про "Газпром" і його зв'язки з футбольним бізнесом в Європі.

Тепер прийшла черга російським журналістам розпаковувати валізи. Відразу двом був заборонений в'їзд в Баку, де пройдуть поєдинки чемпіонату Європи.

Михайло Моссаковський і Костянтин Генич, які працюють на "Матч ТВ", повідомили про безуспішну спробу потрапити в Азербайджан для роботи на матчах Євро-2020. Вони в минулому відвідували Карабах - територію, до недавнього часу окуповану Вірменією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італія легко розбила Туреччину в стартовому матчі Євро

Сьогодні в Баку відбудеться матч групи "А" Уельс - Швейцарія. Російські журналісти мали висвітлювати його. Вчора в першому матчі групи Італія обіграла Туреччину - 3:0. Раніше подібні проблеми були в ще одного росіянина Арустаманяна, але Росія зуміла його акредитувати.

Зараз ви читаєте новину «Азербайджан не пускає на Євро російських коментаторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути