четвер, 02 жовтня 2008 11:28

Авторитетне видання виставило оцінки гравцям "Шахтаря"

"Барселона" в кінцівці матчу вирвала у донецького "Шахтаря" перемогу. Ліонель Мессі вийшов з лавки запасних "блауграни", і двома точним ударами занурив "Шахтар" у смуток. Goal.com уважно спостерігав за грою, зважив все "за і проти", і виставив гравцям оцінки за десятибальною шкалою.

П"ятов 5 - Грубий промах у вирішальний момент коштував його команді перемоги, і перекреслив всю впевнену гру воротаря до цього моменту.

Срна 6 - Був не кращим з числа захисників "Шахтаря", але в ті моменти, коли це було потрібно, вражав своєю грою. Хоча, деколи грав не в м"яч, а в гравця.

Шевчук 7 - Його довгі передачі з глибини ставили в безвихідь оборону "Барселони". Також був корисний при підключенні вперед.

Іщенко 7 - Те, що ні Анрі, ні Ето"О не забили - багато в чому його заслуга. У пропущених же м"ячах провини Іщенко немає.

Чигрінський 6.5 - Як і його партнер по центру оборони Іщенко, виглядав сильно, і тримав в страху нападаючих "Барселони" весь вечір.

Хюбшман 7 - Ще один вдалий виступ. Зразково організовував оборонні дії в той момент, коли "синьо-гранатові" йшли вперед.

Дуляй 7 - Не припиняв працювати ні на секунду, сприяв втіленню в життя тактики "Шахтаря" і заважав гостям грати в звичному стилі.

Фернандіньо 6.5 - Був не так ефективний в центрі, проте, цілком може бути задоволений своєю грою цим вечором.

Брандао 7.5 - Яким би всюдисущим і одіозним не був би цей бразилець, він своїми силою і темпераментом створив "Барселоні" просто силу-силенну проблем.

Ілсиньо 7.5 - Забив дуже хороший м"яч. Та і взагалі, приніс Пуйолю немало клопоту в першому таймі, завдяки чому "Шахтар" і вийшов вперед.

Луіс Адріано 6 - Став причетний до гола Ілсіньо, але все-таки не навантажував Вальдеса до того ступеня, до якого повинен був.

Заміни:

Селезньов 6 - Показав декілька непоганих дій, але також в якомусь сенсі посприяв першому голу "Барселони".

Вілліан 5 - За той час, що провів на полі, нічим не запам"ятався. Допомоги від Вілліана передня лінія "Шахтаря" не дочекалася.

Левандовскі 5 - Став останньою заміною, яка практично співпала з переможним м"ячем "блауграни". Проте, в пропущеному голі його провини немає.

Що ж до гравців "Барселони", то їх дії були оцінені набагато скромніше - у всіх оцінка не вища за 6 балів, а у Даніеля Алвеша просто непристойно низька - 4.5 (багато в чому через Брандао). У всіх, окрім одного - і не потрібно ворожити на кавовій гущі, щоб дізнатися його ім"я:

Мессі 8 - Опинився в потрібному місці в потрібний час, щоб спочатку зрівняти рахунок, а потім і принести своїй команді перемогу.

Терикон

Зараз ви читаєте новину «Авторитетне видання виставило оцінки гравцям "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути