середа, 11 травня 2011 12:43

Австралійського футболіста вилучили з поля через ірокез на голові

Австралійського футболіста вилучили з поля через ірокез на голові

Австралієць Натан ван Сомер, який виступає за команду "Сімпсон" у турнірі однієї з нижчих ліг з австралійського футболу, був вилучений з поля через свою зачіску.

Арбітр визнав, що "ірокез" на голові спортсмена може становити небезпеку для інших гравців, і у третій чверті матчу вилучив ван Сомера. Про це повідомляє Reuters.

Перед початком матчу суддя попередив спортсмена, що він не дозволить грати з такою зачіскою. Ван Сомер подумав, що арбітр жартує, тому що раніше судді часто посміювалися над його стрижкою.

Чому ван Сомер був вилучений лише у третій чверті матчу, не уточнюється. У першій і другій чвертях він зіграв, не отримавши покарання.

25-річний спортсмен заявив, що він не збирається міняти зачіску. Керівництво окружної ліги, в якій грає ван Сомер, вважало, що карати футболіста немає підстав, оскільки він вже багато разів грав з такою зачіскою.

Австралійський футбол нагадує регбі. Передавати м'яч у цьому виді спорту можна руками і ногами, а завданням команди є потрапити м'ячем у широкі або вузькі ворота суперника (висота воріт не обмежена).

За потрапляння у великі ворота команда отримує одне очко, за гол у ворота маленькі - шість очок. Матч складається з чотирьох двадцятихвилинок.

Зараз ви читаєте новину «Австралійського футболіста вилучили з поля через ірокез на голові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути