вівторок, 22 липня 2008 10:49

АТР дискваліфікувала двох тенісистів за гру на тоталізаторі

Фахівці парної гри Франтішек Чермак і Міхал Мертінак були дискваліфіковані АТР у понеділок за гру на тоталізаторі. Керівництво чоловічого тенісу провело слухання, на яких не було пред"явлено доказів, що гравці робили ставки на свої матчі або намагалися вплинути на інших.

За словами виконавчого віце-президента ATP Девіда Бредшоу, розслідування організації показало, що Чермак робив ставки на теніс з 9 вересня 2006 року по 1 лютого 2007-го, а Мертінак грав у букмекерських конторах протягом жовтня 2006 року.

Обидва тенісисти спеціалізувалися на парному розряді. 31-річний Чермак, 34-й у парному рейтингу, дискваліфікований на 10 тижнів, починаючи з понеділка, і оштрафований на 15 тисяч доларів. Мертінак (37-й в парному рейтингу АТР), відлучний від тенісу на два тижні і буде повинен сплатити 3 тисячі доларів.

Обидва тенісисти виграли в неділю парні турніри в Голландії і Хорватії. Чермак з Рождером Вассеном в Амерсфурті, а Мерітнак з Петром Лягла в Умагі. Цікаво, що чех і словак стали першими не італійськими тенісистками, які піддалися санкціям з боку ATP.

T-bm.ru

Зараз ви читаєте новину «АТР дискваліфікувала двох тенісистів за гру на тоталізаторі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути