субота, 01 листопада 2008 14:36

ATP відмовляється проводити тенісні турніри на килимному покритті

Тенісні турніри у чоловіків, які підпадають під юрисдикцію Асоціації тенісистів-професіоналів (ATP), з наступного сезону не проводитимуться на килимовому покритті, повідомляє gazeta.ru з посиланням на РІА "Новини".

Рішення продиктоване прагненням вберегти гравців від зайвого травматизму, ризик якого підвищується при грі на килимі, на якому можуть виникати складки. З цієї причини всі загальні турніри наступного сезону гратимуться на харді.

Прес-аташе ATP Кріс Дент відзначив, що рішення про відмову від покриття килимового типу узгоджене з тенісистами з першої півсотні світового рейтингу. Проте деякі з них, наприклад, хорват Маріо Анчіч і француз Жо-Вільфред Цонга, не виявили з цього приводу великого ентузіазму, висловивши думку, що подібна відмова піде в мінус атакуючому тенісу. "В результаті ми гратимемо в той теніс, де важливіше мати дві пари легенів, а не багатий арсенал ударів", - сказав Цонга.

Зараз ви читаєте новину «ATP відмовляється проводити тенісні турніри на килимному покритті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути