четвер, 15 березня 2018 20:11

"Арсенал" має більший клас та мотивацію і повинен дотиснути "Мілан"

"Арсенал" має більший клас та мотивацію і повинен дотиснути "Мілан"
Тренер "Арсеналу" Арсен Венгер, праворуч, у першому матчі переграв свого молодого опонента Дженнаро Гаттузо

"Динамо" та "Лаціо" почали повторно з'ясовувати стосунки для визначення чвертьфіналіста Ліги Європи. Це топ-матч для українського уболівальника. А головний поєдинок дня в Європі відбудеться після закінчення київського поєдинку. "Арсенал" прийматиме "Мілан".

Ці дві команди належать до числа головних претендентів на виграш турнір. Хоча про "Мілан" так можна говорити уже умовно. Непереконлива гра в осінній частині сезону змінилася на безпрограшну 13-матчеву серію цього року. Але саме "Арсенал" її перервав, вигравши тиждень тому в Мілані – 2:0.

Такий рахунок практично не залишає італійцям шансів. Вони мають поборотися і створити проблеми суперникові, але не більше. Далі – за всіма розрахунками повинен іти "Арсенал". "Мілану" важко даються забиті м'ячі останнім часом, а на "Емірейтс" це треба робити, щонайменше, двічі і не пропустити. Існує проблема правого захисника: гості сьогодні не мають жодного профільного футболіста на цій позиції, її закриватиме універсал Фабіо Боріні.

"Мілану" важко даються забиті м'ячі останнім часом, а на "Емірейтс" це треба робити, щонайменше, двічі

Натомість "Арсенал", хоча і не зможе розраховувати на двох провідних форвардів, Ляказетта та Обамеянга, має двох півзахисників топ-класу – Озіла та Мхітаряна. Саме їх гра у Мілані призвела до двох голів у ворота господарів. Тренер Арсен Венгер переграв свого молодого візаві Дженнаро Гаттузо, міланці зіграли занадто "гаряче", і більш класні лондонці їх за це покарали.

Інтрига у сьогоднішньому матчі оживе, якщо "Мілан" відкриє рахунок. Особливо – якщо зробить це у першому таймі. Проте мотивація "Арсеналу" все одно має бути вищою: виграш Ліги Європи – єдиний шанс "канонірів" кваліфікуватися до Ліги чемпіонів наступного сезону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Влітку перейду в "Мілан", оскільки я - великий прихильник Шевченка"

Матч "Арсенал" - "Мілан" почнеться о 22:05 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" має більший клас та мотивацію і повинен дотиснути "Мілан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути