Ексклюзиви
пʼятниця, 17 серпня 2007 16:17

Ярошик може повернутися в ЦСКА

Чеський півзахисник Іржі Ярошик, відомий в Росії виступами за ЦСКА, а тепер захищає кольори шотландського "Селтіка", може продовжити кар"єру в армійському колективі, повідомляє football.ua з посиланням на РБК-Спорт .

Про це розповів в інтерв"ю порталу Спорт-Сегодня співвітчизник Іржі хавбек московського "Спартака" Радослав Ковач. "Іржі не потрапив в заявку на матч зі "Спартаком", оскільки збирається піти з команди. Він перейде або в ЦСКА, звідки у нього вже є пропозиція, або в один з англійських клубів", - заявив Ковач.

Нагадаємо, що Ярошик не прилетів зі своїм нинішнім клубом до Москви на матч третього відбірного раунду Ліги чемпіонів проти все того ж "Спартака". Основною причиною, що спонукала наставника кельтів Гордана Страчана залишити чеха вдома, стала фізична готовність футболіста, який щойно відновився після травми паха. Втім, не виключено, що вже в найближчий день Ярошик покине роташування шотландського клубу.

Зараз ви читаєте новину «Ярошик може повернутися в ЦСКА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути