Ексклюзиви
субота, 21 червня 2008 10:36

Арена "Фенербахче" прийме фінал Кубка УЄФА

Через чотири роки після того, як стадіон "Ататюрк" прийняв фінал Ліги чемпіонів УЄФА "Мілан" - "Ліверпуль", Стамбул стане свідком іншого яскравого поєдинку.

Вирішальний матч другого за значущістю єврокубка пройде 20 травня 2009 року на домашній арені "Фенербахче" "Шюкру Сарачоглу". Перший відбірний раунд Кубка УЄФА продовжиться з 17 по 31 липня, а його жеребкування призначене на перше липня. У числі учасників змагань  - 74 клуби, включаючи команди, які потрапили в турнір завдяки високому національному рейтингу "фейр-плей", - "Манчестер Сіті", "Герта" і "Нордсьялланд".

У другому відбірному раунді в боротьбу вступлять 27 команд, включаючи 11 переможців Кубка Інтертото. У першому колі до 32 переможців кваліфікації приєднаються ще 48 клубів, в числі яких будуть 16 команд, що вилетіли з третього відбірного раунду Ліги чемпіонів. Половина з них продовжать участь в груповому етапі турніру, який пройде з 23 жовтня по 19 грудня. Три перші команди від кожної групи, плюс ще вісім клубів, котрі фінішували на третьому рядку в ході групового етапу Ліги чемпіонів, зіграють в плей-офф Кубка УЄФА.

UEFA COM
Зараз ви читаєте новину «Арена "Фенербахче" прийме фінал Кубка УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути