субота, 08 листопада 2008 15:01

Арбітра дискваліфікували довічно

Арбітра, який судив скандальну гру юнацьких команд ЦСКА, - "Трудові резерви" 1993 року народження, дискваліфікували довічно.

Таке рішення було ухвалене на позачерговій президії Московської федерації футболу. Суддю Павла Хмелюка дискваліфікували за те, що, як повідомляє віце-президент Московської федерації футболу Андрій Будогоський, "саме суддівство Хмелюка стало причиною подій, які відбулися після матчу". За те, що Хмелюк "після гри 5 діб десь був". За те, що "приховав випадок". Зі слів Будогоського, "арбітру можна пробачити все - будь-яку помилку. Але у цьому випадку мова йде про аморальну поведінку: це виявилося і у підготовці Хмелюка до гри, і у ставленні до неї, і в прихованні фактів", передає "Советский спорт".

Нагадаємо, що під час матчу ЦСКА - "Трудові резерви" на першості Москви серед юнацьких команд 1993 року народження на полі почалася бійка, під час якої невідомий почав стріляти. Інцидент трапився після того, як Хмелюк не зарахував гол армійців і "Трудові резерви" стали у результаті чемпіонами.

Зараз ви читаєте новину «Арбітра дискваліфікували довічно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути