вівторок, 23 вересня 2008 09:32

Арбітр визнав, що зарахував гол якого не було

Головний тренер "Редінгу" Стів Коппелл добровільно запропонував переграти суботній гостьовий матч проти "Уотфорда", який закінчився внічию 2:2 завдяки "голу-фантому", повідомляє Mail on Sunday. Саме так охрестила англійська преса гол, забитий "Редінгом" на 13-ій хвилині матчу і зарахований головним арбітром з подачі лайнсмена, який просигналізував узяття воріт. Проблема в тому, що м"яч перетнув лінію воріт не між штангами, а за ними, чого обидва судді не подмітили.

- Я бачив це і з упевненістю заявляю, що гола не було, - чесно визнав Коппел. - Якщо офіційні особи ліги ухвалять рішення про перегравання, то воно буде вірним. Я не упевнений, що подібні прецеденти мали місце, але якщо так вирішать, я з радістю переграю матч. Я не хочу, щоб у нас була перевага з повітря.

Багато футбольних фахівців і журналісти в Англії вже встигли назвати цей гол найбезглуздішим рішенням судді за своє життя.

"Новости Mail.ru"
Зараз ви читаєте новину «Арбітр визнав, що зарахував гол якого не було». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути