середа, 25 серпня 2010 15:16

Арбітр кухонним ножем проколов уболівальнику легеню

Арбітр кухонним ножем проколов уболівальнику легеню
У Жовківському районі Львівської області арбітр, який судив матч між селами Боянець і Кулява, підрізав уболівальника.

Зараз 55-річний Мирослав, мешканець села Кулява, перебуває у слідчому ізоляторі. Як запевнили Gazeta.ua в сільській раді Куляви, їхня команда виграла чесно.

"Грали хлопці у футбол, спочатку в Куляві - виграли. Потім мали їхати в Боянець. Але перед тим нашим пригрозили, якщо приїдуть до них в село, то ті їм "покажуть". Наша команда поїхала і ще й там виграла. Судив наш арбітр. Хороший такий чоловік, безвідмовний. В селі його всі поважають. Шахтар колишній. Він дуже справедливий. Не думаю, що би підсуджував. Боянецькі після футболу до нього полізли битися. Ну, він і захищався", - розповіла секретарка сільради Куляви.

Захищаючись і доказуючи своє, арбітр Мирослав підійшов до власної автівки, витягнув кухонного ножа і поранив одного із боянецьких. Той одразу зомлів. На місце події викликали "швидку" і міліцію. Мирослава забрали у слідчий ізолятор.

У свою чергу начальник прес-служби Львівської обласної міліції Денис Харчук повідомив, що у справі багато суперечливих фактів.

"Коли ми опитали підозрюваного, його слова трохи не збігаються із словами свідків. Той каже, що на нього нападали, люди кажуть інше. Ведеться у справі слідство. Чоловік наразі затриманий. 37-річний потерпілий, якому ножем прокололи легеню - у лікарні. Йому зробили операцію", - зазначив Харчук.

Зараз ви читаєте новину «Арбітр кухонним ножем проколов уболівальнику легеню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути