Ексклюзиви
середа, 26 вересня 2007 14:20

Японського тренера звинуватили у вбивстві сумоїста

Японська поліція знайшла докази причетності тренера по сумо Юнічі Ямамото до смерті його 17-річного підопічного Такасі Саїто, який помер 26 червня цього року після тренування. Наставник зізнався, що за день до смерті Саїто він ударив хлопця по голові пивною пляшкою, повідомляє Лента.ru.

Незабаром після смерті Саїто Ямамото, а також сумоїсти, що займалися у цього наставника, заявили, що причиною смерті стали травми, які спортсмен отримав на тренуванні. Проте поліцейські дійшли висновку, що синці й забої, виявлені на тілі Саїто, не могли стати результатом спортивних занять.

У результаті Ямамото зізнався не тільки в тому, що він ударив свого підопічного пляшкою по голові, а й у тому, що в день смерті він примусив Саїто тренуватися так, що сумоїст насилу стояв на ногах. Інші спортсмени розповіли також, що за декілька днів до нещасного випадку вони побили хлопця.

Жорстоке поводження з молодими сумоїстами в Японії, зазвичай, є традиційною частиною їх підготовки.

Зараз ви читаєте новину «Японського тренера звинуватили у вбивстві сумоїста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути