вівторок, 24 червня 2008 20:50

Японська тенісистка встановила безпрецедентний рекорд

Японська тенісистка Аі Сугіяма встановила новий тенісний рекорд: для неї Вімблдон-2008 став 57-м турніром Великого шолому поспіль, в основну сітку якого вона потрапила, інформує РІА "Новости".

У вівторок Сугіяма, якій наступного тижня виповниться 33, відзначила своє досягнення перемогою 6:4, 6:2 над бельгійкою Яніною Вікмайєр.

"Я дуже щаслива. Цифра, дійсно, велика. Тільки на Вімблдоні я грала шістнадцять разів, але я тут не для того, щоб просто похизуватися, я хочу показати красивий теніс, - заявила японка. - І я точно збираюся грати на найближчому USOpen".

Сугіяма відзначила, що їй вдалося уникнути в своїй кар"єрі серйозних травм. За словами японки, для продовження кар"єри вона щодня використовує сеанси масажу.

Першим турніром Великого шолому, на якому зіграла Аі Сугіяма, був Вімблдон 1993 року. Її безперервна серія почалася на цьому ж турнірі в 1994-му. За весь цей час її кращими результатами на турнірах великої четвірки був чвертьфінал на AustralianOpen-2000 та Вімблдоні-2004.

Попереднім рекордсменом був південноафриканець Уейн Феррейра, що зіграв на 56 турнірах Великого шолому поспіль.

Зараз ви читаєте новину «Японська тенісистка встановила безпрецедентний рекорд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути