Ексклюзиви
пʼятниця, 26 вересня 2008 14:18

Анрі хоче залишити "Барселону"

Форвард збірної Франції з футболу Тьєрі Анрі, заявив, що готовий покинути "Барселону" вже в ході зимового трансферного вікна.

За словами Анрі, він покине каталонський клуб, якщо головний тренер команди Хосеп Гвардіола не почне частіше випускати його в основному складі команди. Про це пише французьке видання L"Equipe.

Анрі не брав участі в матчі чемпіонаут Іспанії проти "Бетіса" (3:2) в середу, 24 вересня. За словами форварда він пропустив гру черех травму.

Анрі розповів виданню, що перед початком сезону 2008-09 у нього була розмова з Гвардіолою з приводу своїх перспектив у клубі, після чого він вирішив залишитися в команді, хоча отримав кілька пропозицій від англійських клубів.

Анрі, який більшу частину кар"єри виспав за лондонський "Арсенал", сказав, що з столицею Англії пов"язана частина його життя, в Лондоні живе його дочка.

Після свого приходу в команду на пост головного тренера, Хосеп Гвардіола заявив, що готовий відмовитися від послуг ряду гравців. Серед них Гвардіола назвав камерунського форварда Семюеля Ето"О. Очікувалося, що після продуже камерунця роль єдиного нападника команди виконуватиме Анрі. Але Ето"О вдалося міцно закріпитися в основному складі.

lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Анрі хоче залишити "Барселону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути