Ексклюзиви
середа, 14 серпня 2019 20:11

Англійські клуби сьогодні визначать переможця Суперкубка

Англійські клуби сьогодні визначать переможця Суперкубка
В складі Ліверпуля найгрізнішим форвардом вважають переможця Кубка Африки, єгиптянина Салаха

Сьогодні в Стамбулі буде зіграно матч за Суперкубок між "Ліверпулем" і "Челсі". Нагадуємо шлях команд до вирішального матчу.

"Ліверпуль" після поразки в Києві в матчі проти "Реала" взяв певний час на перелаштування своїх лав. У групі з "Наполі" ПСЖ і "Црвеною Звездою" мерсисайдці заледве посіли другу сходинку. Але далі це вже була добре відома машина Юргена Клоппа, яка знищувала все на своєму шляху.

2:0 і шостий Кубок чемпіонів їде на береги Мерсі

Найтитулованіший єврокубковий боєць Англії вибив із турніру "Баварію", "Порто" й "Барселону", вигравши в каталонців фантастичну гру на "Енфілді" з рахунком – 4:0.

У фіналі проти "Тоттенгема" саме Салах і компанія були фаворитами. Вони й підтвердили свій статус. Спочатку Мохаммед відкрив рахунок із пенальті, а на 87 хвилині бельгієць Орігі подвоїв його – 2:0 і шостий Кубок чемпіонів їде на береги Мерсі.

"Челсі" на початку сезону отримав найвидатнішого тренера-тактика італійця Мауріціо Саррі. Спроба погнатися за лідерами чемпіонату Англії – "Ман Сіті" й "Ліверпулем" закінчилася нічим. Вся надія була на Лігу Європи.

У фіналі "аристократи" зійшлися з "Арсеналом". "Челсі" гірше грав у першому таймі, але на початку другого Олів'є Жиру відкрив рахунок. "Арсенал" кинувся відігруватися, але впродовж 12 хвилин із 60 по 72 пропустив тричі. Хоча при цьому один гол відквитав. Відтак – 4:1 на користь "Челсі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Манчестер Юнайтед" знищив "Челсі" в першому турі АПЛ

Фаворитом сьогоднішнього матчу букмекери вважають "Ліверпуль".

Зараз ви читаєте новину «Англійські клуби сьогодні визначать переможця Суперкубка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути