Ексклюзиви
четвер, 22 жовтня 2009 13:59

Англійка може очолити чоловічий футбольний клуб

Англійка може очолити чоловічий футбольний клуб

Головний тренер жіночої збірної Англії з футболу Хоуп Пауелл стала претендентом на пост наставника чоловічого футбольного клубу "Грімсбі Таун", який виступає в четвертому за значущістю дивізіоні чемпіонату Англії. Про це повідомляє Sky Sports. Якщо Пауелл отримає цю посаду, вона стане першим тренером-жінкою в англійському футболі.

За словами виконавчого директора Асоціації тренерів англійської ліги Річарда Бівена, ніяких перешкод призначенню Пауелл не буде.

Сама тренер заявила, що представники "Грімсбі" не контактували з нею і не пропонували їй пост наставника команди, повідомляє ВВС Sport.

Пост головного тренера "Грімсбі" став вакантним 19 жовтня, коли був звільнений колишній наставник команди Майк Ньюелл. Під його керівництвом "Грімсбі" в 13 матчах набрав тільки 10 очок. Команда займає передостаннє, 23-е місце в своєму дивізіоні.

42-річна Пауелл очолює жіночу збірну Англії з 1998 року. Літом 2009 року англійки під керівництвом Пауелл дійшли до фіналу чемпіонату Європи - це найкращий результат в історії жіночої збірної Англії.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Англійка може очолити чоловічий футбольний клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути