вівторок, 28 жовтня 2008 17:57

Андрій Воронін знову травмувався

Вслід за переломом носа на трапі літака, буквально через тиждень українець ледь не зламав ногу. Правда, цього разу на футбольному полі. У недавньому матчі Кубка УЄФА проти "Бенфіки" (1:1) футболіст вже в першому таймі отримав сильний удар по гомілкостопу від захисника португальців Луїзао.

Лікарі, які вибігли на поле, заморозили Андрію ногу і він героїчно продовжив матч. Проте вже після фінального свистка в прес-центрі берлінського стадіону він з"явився на милицях і помітно шкутильгав. Вердикт лікарів теж був невтішний - перелом гомілкостопа.

На щастя, ближче до кінця минулого тижня, коли Вороніну в лікарні "просканували" ногу, первинний діагноз не підтвердився. А в неділю Андрій вже відкинув милиці, але все таки поки що шкутильгає. "Терміни відновлення Вороніна ніхто не знає, - говорить його агент Андрій Головаш. - Все залежить від того, як поведеться нога. Але сам Андрій не з тих, хто довго любить сидіти на "лікарняному".

Підтвердив це і сам Воронін: "Травму я отримую не вперше, тому моє завдання - швидше повернутися в лад. Я хочу повернутися на поле щонайшвидше, тому двічі в тиждень їжджу в клуб на спеціальні процедури". Щоб не пропускати відновлюючі вправи, які українець проводить під наглядом лікарів "Герти", він навіть не поїхав з командою на матч до Дортмунда проти "Борусії".

Андрій підтримував команду в Берліні, спостерігаючи за грою партнерів в будинку по телевізору. Берлінці, які вигравали в Дортмунді по ходу матчу, перемогу все ж таки не утримали, завершивши матч внічию 1:1. Після дев"яти турів в активі команди Люс"єна Фавра - 15 очок і шосте місце в Бундес-лизі. Наступна гра у "Герти" вже в середу.

У Кубку Німеччини берлінці прийматимуть "Ганновер", проте участь Вороніна в цьому матчі фактично виключено, оскільки тільки сьогодні, можливо, Андрій на одному з тренувань спробує пробігтися і дати навантаження на травмований гомілкостоп.

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Андрій Воронін знову травмувався». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути