Ексклюзиви
неділя, 27 травня 2007 11:57

Анчелотті готує таємничий мегатрансфер

Тренер "Мілана" Карло Анчелотті, 47 років, вже будує плани на наступний сезон. Основним об"єктом його інтересів є іспанська "Барселона", звідки італієць сподівається придбати Роналдіньйо, Самуеля Ето"О. Крім того, Карло поклав око на зірку "Роми" Філіппа Мексеса.

- Думаю, для того, щоб залишитися на вершині європейського футболу, нам необхідні декілька нових гравців. Якщо ми купуватимемо футболістів, то це будуть виконавці світового рівня. Роналдіньйо та ЕтоО"О підходять під це визначення. Зараз Самуель, мабуть, кращий з потенційно доступних нападаючих, але більше я із цього приводу поки що не говоритиму. Мексес один з найсильніших центральних захисників на ринку. У наступному сезоні ми битимемося за перемогу в Європейському Суперкубку, Інтерконтинентальному кубку, Лізі чемпіонів, Кубку Італії та Серії А, так що нам важливо мати у складі гравців такого рівня, - заявив Анчелотті.

Крім того, Анчелотті натякнув на якесь таємниче придбання, про яке ми всі навіть не здогадуємося, і яке викличе фурор, повідомляє sport.com.ua  з посиланням на channel 4.

- Минулого літа не так багато гравців хотіло перейти до "Мілана", але тепер ситуація змінилася. Є один футболіст, про перехід якого ви навіть не підозрюєте, але поки що я ні за що не назву його імені, це справило б враження бомби, що розірвалася. Ми щасливі, що він виявив бажання грати в нашій команді, - сказав тренер червоно-чорних.

Зараз ви читаєте новину «Анчелотті готує таємничий мегатрансфер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути