Ексклюзиви
пʼятниця, 16 листопада 2007 15:30

Американка хоче "здерти" з Де ла Хойі 100 мільйонів доларів

Боксеру Оскару де ла Хойя був пред"явлений позов на 100 млн доларів. Якась американка заявила, що у неї є фотографії, на яких боксер відображений в "непривабливому вигляді". Пані заявила, що мала повне право продати ці знімки, але агенти боксера заборонили їй це робити, повідомляє Newsru.ua.

Пані зустріла боксера в нічному клубі, де вона працювала. По її твердженнях, де ла Хойя був п"яний і поводився зухвало. Того вечора і були зроблені знімки. Пані стверджує, що вже продала деякі фото за 70 тис доларів.

Представники боксера відмовилися коментувати ситуацію, але вони мають намір відсудити у жінки права на фотографії. Судовий розгляд пройде в Нью-Йорку.

Відзначимо, що це вже не перший подібний випадок з відомим боксером. Раніше в Інтернеті з"явилися знімки Оскара де ла Хойя в жіночому трико і в туфлях на шпильках.

Проте після того, як Оскар подав до суду на всіх причетних до цієї фальсифікації, жінка, що продала непристойні фотографії засобам масової інформації, заявила, що вона збрехала з приводу достовірності цих знімків.

Насправді на фото був зображений танцюрист стрип-клубу на ім"я Мілана.

Зараз ви читаєте новину «Американка хоче "здерти" з Де ла Хойі 100 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути