пʼятниця, 01 грудня 2017 17:35

Акцію з футболками на підтримку Збройних сил України продовжили на два тури

Акцію з футболками на підтримку Збройних сил України продовжили на два тури
"Діти будуть виходити у жовтих футболках, на яких написано: "26 років. Пишаємося" - Володимир Генінсон

Президент УПЛ Володимир Генінсон розповів, що у двох останніх турах УПЛ в 2017 році діти будуть виходити у футболках до річниці Збройних сил України

"Ми отримали офіційний лист-звернення від Міністерства оборони України. Федерація футболу також отримала цей лист. Ми, порадившись, природно, вирішили підтримати цю акцію. Дітки будуть виходити у футболках - тільки дітки.

На футболках будуть логотипи двох організацій, які проводять турнір - тобто ФФУ на одному шевроні і прем'єр-ліги - на іншому. Це офіційна акція, яка запущена. Більш того, зібралася дирекція прем'єр-ліги, ми порадилися з усіма клубами, і одноголосно всі клуби підтримали цю акцію.

Гравці кожного клубу виходитимуть у своїх футболках, так як вони все-таки представляють свої клуби. Діти, які будуть виводити футболістів, будуть виходити в жовтих футболках, на яких написано: "26 років. Пишаємося", з трьома офіційними логотипами: Міністерства оборони, ФФУ та прем'єр-ліги.

Це та футболка, яка була затверджена, і ми запускаємо цю акцію з Федерацією футболу України та спільно з Міністерством оборони України.

Ми як організація, яка проводить змагання, ні в якому разі не можемо втягувати окремі клуби в якісь окремі заходи. Це повинно бути або глобально під егідою ФФУ, УПЛ або обох організацій, які проводять це змагання.

Окремі акції можуть проводитися, якщо клуб домовиться безпосередньо з організацією, яка звернулася до нього. Ми на це не впливаємо. Це не на законодавчому рівні.

Все, що на законодавчому рівні - це рішення дирекції, яке приходить на клуби, і вони зобов'язані його виконувати. Якщо вони його не виконують, після цього є, природно, санкції. Про це повідомляється в КДК, і клуб може бути покараний", - сказав Генінсон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я заплатив податків більше, ніж все "Динамо" разом узяте" - гравець "Шахтаря" про скандал із футболками

Раніше в УПЛ виник скандал, пов'язаний з тим, що "Шахтар" нібито заборонив дітям виходити на матч проти "Олімпіка" в футболках "Мій тато - герой". В "Шахтарі" це назвали навмисними діями з метою зганьбити репутацію клубу.

На матч Кубка України проти "Вереса" донеччани вийшли у футболках в рамках акції підтримки української армії.

Зараз ви читаєте новину «Акцію з футболками на підтримку Збройних сил України продовжили на два тури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути