вівторок, 08 липня 2008 12:07

Як відпочивають зірки кальчо (ФОТО)
8

В пору літніх відпусток італійські зірки футболу обрали оптимальний шлях відпочинку після напруженого сезону, який для багатьох з них склався невдало як на клубному рівні, так і в збірній.

Гравці "Мілана" Андреа Пірло та Массімо Оддо (на першому знімку з дружиною Клаудією) були помічені на пляжі в сімейній компанії. Андреа взяв на відпочинок дружину Дебору та двох своїх малюків - сина Ніколо та доньку Анджелу. Дбайливий татусь постійно знаходився поруч з дітьми, купаючись та граючи з ними в піску.

Інший "міланісті" Філіппо Індзагі теж не відставав від своїх одноклубників в активному відпочинку, щоправда на цей раз фотооб"єктиви застали відомого донжуана на самоті.

Бек "Реала" Фабіо Каннаваро, який травмувався напередодні Євро і не допоміг "Скуадрі" в боротьбі за чемпіонство, яка, як ми знаємо, закінчилася на стадії чвертьфіналу, кілька років тому також "засвітився" на морі.

Новий-старий тренер італійської збірної Марчелло Ліппі, який знову очолив команду після відставки Роберто Донадоні, також обрав морський відпочинок, підтримавши вподобання своїх підопічних. Тренер виглядав життєрадісно, багато купався і загоряв.

"Газета по-українськи"
Зараз ви читаєте новину «Як відпочивають зірки кальчо (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути