Ексклюзиви
вівторок, 12 лютого 2019 20:11

Як "Манчестер Юнайтед" грав проти "Парі Сен-Жермен"

Як "Манчестер Юнайтед" грав проти "Парі Сен-Жермен"
"Манчестер Юнайтед" прийме "ПСЖ" в першому матчі 1/8 Ліги чемпіонів

Сьогодні відбудеться довгоочікуване повернення найпрестижнішого клубного турніру Європи, а може й світу - Ліги чемпіонів. "Манчестер Юнайтед" прийматиме французький "ПСЖ" в рамках 1/8 фіналу ЛЧ.

Протистояння обіцяє бути інтригуючим та непередбачуваним. Відразу після жеребкування, безумовним фаворитом вважались "французи", оскільки "дияволи" на той момент перебували в дуже глибокій кризі. Однак відставка Моурінью перевернула все з ніг на голову. При Сульшері "Юнайтед" не програв жодного матчу (1 нічия та 10 перемог). Фантастична форма "червоних" робить вже їх фаворитами, якщо не всього протистояння то як мінімум першого матчу.

Ажіотажу поєдинку додає й амбітність власників "ПСЖ", які вже не першій рік вкладають в команду сотні мільйонів євро, щоб виграти омріяний європейський трофей. Але в підсумку виходить пшик, далі чвертьфіналу парижани так жодного разу й не дістались. Натомість "МЮ", триразовий переможець ЛЧ, і хоч в остннє цей турнір підкорювався більше 10 років тому, у 2008, "Юнайтед" не перестає бути класичною командою ЛЧ.

До сьогоднішнього дня команди зустрічались лише одного разу. В 2015 році на товариському міжсезонному турнірі "ПСЖ" здобув перемогу завдяки голам Ібрагімовича та Матьюді.

Сьогодні о 22:00 команди вийдуть на газон "Олд Трафорд", щоб зробити свою заявку на чвертьфінал турніру та розпочати нову главу в історії протистояння команд

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер засновник Ліги чемпіонів та "Золотого м'яча"

Паралельно розпочнеться ще один матч 1/8. Поєдинок "Рома" - "Порту" це ще одне протистояння рівних за скалдом та підбором гравців команд, передбачити результат якого дуже й дуже не просто.

Зараз ви читаєте новину «Як "Манчестер Юнайтед" грав проти "Парі Сен-Жермен"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути