пʼятниця, 16 червня 2017 14:44

Як боксери билися з бійцями змішаних єдиноборств

Як боксери билися з бійцями змішаних єдиноборств
Під час бою з Інокі Алі отримав пошкодження ніг. Фото: championat.com

Вчора офіційно оголосили про проведення бою між зірками двох видів бойових мистецтв – боксером-професіоналом зі США Флойдом Мейвезером-молодшим та бійцем змішаних єдиноборств з Ірландії Конором Макгрегором.

Поєдинок за боксерськими правилами відбудеться 26 серпня у Лас-Вегасі, США, і має стати найдорожчим в історії: принесе організаторам понад $600 млн., а гонорари самих учасників шоу сягнуть не менше $100 млн. Gazeta.ua згадує інші двобої між боксерами та представниками інших бійцівських жанрів.

26 червня 1976 року. Токіо, Японія. Мухаммед Алі (США) – Антоніо Інокі (Японія). Нічия

Найвеличніший боксер в історії Мухаммед Алі у 34 роки провів бій із борцем-рестлером за специфічними правилами, який завершився нічиєю. Під час бою Алі отримав пошкодження ніг в результаті багаторазових лоу-кіків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мухаммед Алі - легенда, але я кращий" - Флойд Мейвезер шокував зізнанням

13 червня 2009 року. Бірмінгем, США. Рей Мерсер (США) – Тім Сільвія (США). Перемога Мерсера нокаутом у першому раунді

Олімпійський чемпіон 1988 року та екс-чемпіон світу серед професіоналів 48-річний американець Рей Мерсер в октагоні за 10 с фактично одним ударом нокаутував екс-чемпіона UFC Тіма Сільвію – молодшого від себе на 15 років.

28 серпня 2010 року. Бостон, США. Джеймс Тоні (США) – Ренді Кутюр (США). Перемога Кутюра задушливим прийомом

42-річний екс-чемпіон світу з професіонального боксу Тоні кинув виклик на 5 років старшому екс-чемпіоному UFC у двох вагових категоріях Кутюру і був задушений ним на 3-й хвилині першого раунду, після чого розірвав контракт з UFC – він був розрахований на три поєдинки.

3 травня 2013 року. Манагуа, Нікарагуа. Рікардо Майорга (Нікарагуа) – Веслі Тіффер (Канада). Поєдинок визнали таким, що не відбувся

Екс-чемпіон світу з профі-боксу Майорга дебютував у ММА в 39-річному віці проти маловідомого бійця змішаних єдиноборств. На зважуванні перевищив обумовлений ліміт на 10 кг, але був допущений до поєдинку. В другому раунді в одному з епізодів завдав нелегального удару коліном по хребту, після чого добив суперника кулаками – перемога технічним нокаутом. Але невдовзі атлетична комісія Нікарагуа дискваліфікувала Майоргу, а бій визнала таким, що не відбувся.

15 листопада 2015 року. Мельбурн, Австралія. Голлі Голм (США) – Ронда Роузі (США). Перемога Голм нокаутом у другому раунді

Екс-чемпіонка світу з профі-боксу в трьох вагових категоріях Голм перейшла у ММА і після 9 переможних боїв вийшла на головну зірку UFC Роузі та перемогла її нокаутом. Голм вірить, що Конор Макгрегор здатен дати бій Флойду Макгрегору. Хоча всі експерти сходяться на думці, що американець легко здобуде свою 50-ту перемогу на профі-ринзі.

Зараз ви читаєте новину «Як боксери билися з бійцями змішаних єдиноборств». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути