Ексклюзиви
неділя, 02 вересня 2018 15:07

Як Ярмоленко зіграв проти "Вулверхемптона" - відео

У матчі 4-го туру чемпіонату Англії проти "Вулверхемптона" (0:1) український півзахисник "Вест Хема" Андрій Ярмоленко показав неоднозначну гру.

Екс-гравець "Динамо" не потрапив до соновго складу, з'явився на полі одразу після перерви, але не зумів врятувати свою команду від поразки.

Ярмоленко лише раз пробив по воротах, здійснив один вдалий дриблінг та 21 передачу, 17 з яких виявились точними (79%). Андрій, як завжди, поводився дуже активно, брав гру на себе, але з гостротою в українця не склалось. За трохи більше, ніж 45 хвилин гри він виконав лише один ключовий пас, розрізавши оборону "Вулверхемптона".

Авторитетний портал WhoScored оцінив гру українця доволі низьким балом 6.2. Менше отримали лише Крессвелл (6), Чічаріто (6), Санчес (5,6) та Снодграсс (6).

 

Daily Mail також поставило Ярмоленку невисокі 6 балів. Гірше, на думку видання, зіграли лише Санчес (5) та Снодграс (5). Таку ж оцінку, як і українець, отримали Вілшер, Об'янг та Антоніо.

 

Mirror також оцінив старання Ярмоленка 6-ма балами, і це - середній результат у команді. Ще п'ять виконавців (Сабалета, Огбонна, Нобл, Вілшер та Снодграсс) отримали нижчу оцінку - 5.

 

Дуже низькою виявилась продуктивність українця згідно з даними компанії Instat. Андрій отримав лише 216 балів. Для прикладу, найкращий гравець у складі Вест Хема Лукаш Фабіанскі заробив майже на 100 балів більше (318).

Українець виконав 8 ТТД в штрафному майданчику суперника, але в плані ККД не досяг особливого успіху, інформує Zbirna.com. Ярмоленко виграв три єдиноборства з семи, виконав один обіграш та один відбір.

Відео всіх дій Ярмоленка у матчі з "Вулверхемптоном":

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер "Лейпцига" розповів про негативні наслідки виступу Ярмоленка в Німеччині

До Англії футболіст збірної України перебрався з дортмундської "Борусії".

Зараз ви читаєте новину «Як Ярмоленко зіграв проти "Вулверхемптона" - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути