Ексклюзиви
пʼятниця, 18 січня 2008 17:55

Ахметов "накинув" "Дніпру" за Кравченка $ 500 тисяч

Керівництво "Дніпра" і "Шахтаря" вирішило конфліктну ситуацію з трансфером Костянтина Кравченко.

- Подальший розвиток ситуації, яка склалася, з переходом Костянтина Кравченко з ФК "Дніпро" у ФК "Шахтар" не могло принести нічого конструктивного ні клубам, ні футболістові, ні всьому нашому футболу. Більш того, це могло негативно позначитися на кар"єрі молодого і талановитого гравця. І донецький, і дніпропетровський клуби зацікавлені в прогресі і вдосконаленні майстерності футболіста, у взаємовигідній співпраці, в підтримці один з одним цивілізованих і толерантних взаємин.

Головні акціонери наших клубів Рінат Ахметов і Ігор Коломойській, щоб не допустити виходу "справи Кравченко" далеко за межі України і не завдати збитку авторитету і іміджу українського футболу, донецького "Шахтаря" і дніпропетровського "Дніпра", а також на користь самого футболіста, який є основним гравцем молодіжної збірної України і кандидатом в національну збірну, зуміли прийти до взаємовигідної угоди. Сторони визначили суму трансферу Костянтина Кравченко з ФК "Дніпро" у ФК "Шахтар" в розмірі, еквівалентному $ 5,5 млн., включаючи ПДВ.

Футбольний клуб "Дніпро" відкликає свою апеляцію в контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ на рішення Бюро ПФЛ від 15 січня 2008 року, - мовиться в заяві на офіційному сайт "Шахтаря".

Джерело: "Газета.ру"
Зараз ви читаєте новину «Ахметов "накинув" "Дніпру" за Кравченка $ 500 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути